Følg Norges arktiske studentsamskipnad

Årets treningsfest på Kraft sportssenter

Pressemelding   •   feb 05, 2018 19:34 CET

Et spennende program som blant annet inneholder Kanonball, Megasirkel og Animal Flow skal sørge for at Svett på Kraft blir årets treningsopplevelse. I tillegg arrangeres det interessante og treningsrelevante foredrag.

Svett på Kraft het tidligere Kraft Convention, og har vært et populært arrangement i flere år. Men med nytt senter har denne treningsfesten også fått nytt navn. Alle kan delta, man må ikke være medlem hos oss. Deltaker kan skreddersy sin helt egne timeplan, og man har mulighet til å sett sammen opp til 5 aktiviteter. 

På Svett på Kraft finner man altså både nye og gamle favoritter – du kan velge om du vil «Løpe for livet», bli «Fångad av en stormvind» eller bare «leke deg i form». 

Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetsstudiene på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett og studenthus. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.