Følg Norges arktiske studentsamskipnad

Barista på hjul

Pressemelding   •   nov 18, 2020 14:54 CET

Samskipnaden åpner kaffesykkel i foajeen på UiT Harstad!

Kaffebaren Panorama stengte ned i mars og har holdt stengt hele høstsemesteret på grunn av koronapandemien. Dette har vært et stort savn hos både studenter, ansatte og andre besøkende. Nå har vi funnet et kult alternativ, og onsdag 18. november kl 10:00 åpnet kaffesykkelen i foajeen på UiT Harstad!


Barista på hjul

Kaffesykkelen er en stilig og komprimert kaffebar med mulighet til å lage alle typer kaffe. Den vil stå sentralt plassert i foajeen på UiT campus Harstad og vil ha åpningstider mandag til fredag fra kl. 10:00 til 13:30. Med en mer sentral plassering i foajeen, ønsker vi også å skape litt mer liv og røre, koronarestriksjoner til tross. UiT er i gang med førjulspynt og ommøblerer litt foajeen for å skape en koselig og trygg ramme rundt kaffesykkelen.

– Det er færre studenter og ansatte på campus, men ønsket har hele tiden vært å kunne tilby et rikere kaffesortiment for de som likevel tar turen innom UiT, sier campussjef i Samskipnaden Grethe Stave.

Digg kaffe i alle varianter

Her blir det espresso, cappuccino, latte, mocca og vanlig svart kaffe. I tillegg selger vi smakfull bakst fra Bakerinnen. Det vil være studentpriser for de med studentbevis.

Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetsstudiene på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett og studenthus. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.