Følg Norges arktiske studentsamskipnad

Bingobonanza med Studentlivlosene

Pressemelding   •   aug 21, 2020 13:44 CEST

Studentlivlosene Marte og Ingrid snurrer bingohjulet

Over 100 studenter tusja digitale bingobrett da Samskipnaden inviterte til LiveBingo.

Det er ikke til å stikke under en stol at det har vært en uvanlig studiestart. Koronabegresninger gjør at vi må tenke nytt og annerledes for å kunne lage sosiale aktiviteter. Dette har gjort mange arrangementer er blitt digitale, og et eksempel på dette er Samskipnadens LiveBingo. Her kan alle studentene være med, uansett studiested.

19. august gikk siste LiveBingo av stabelen. Fra Samskipnadens snart legendariske StudioNor kunne studentene se Studentlivlosene Marte og Ingrid snurre bingohjulet og lese opp tallene. Olga 66!

Deltakerne fulgte sendingen på YouTube fra egen stue, hvor de også kunne stille programlederne spørsmål. Og for et engasjement! Det viste seg også at vinnerflaksen er størst i Harstad, med hele to av fire premier.

Strømming av arrangementer er ikke lengre bare et alternativ til fysisk aktivitet, men et fullgodt tilbud som vi skal fortsette med. 

Neste LiveBingo arrangeres for øvrig 2. september kl. 19.

Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetsstudiene på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett og studenthus. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.