Følg Norges arktiske studentsamskipnad

Bursdagsfest og medlemsrekord - Kraft sportssenter

Pressemelding   •   okt 10, 2018 13:49 CEST

Ett år har gått siden Kraft sportssenter åpnet dørene, og vi feirer med medlemsrekord

Kraft sportssenter feirer ett år med medlemsrekord

Kraft sportssenter markerer torsdag 11. oktober at det har gått ett år siden åpning av nytt senter! Dette feires med gratis trening, frokostfest og medlemsrekord!

--

3500 medlemmer kan ikke ta feil!

Kraft sportssenter tilbyr byens mest allsidige treningstilbud fordelt på over 8000 m2 og det virker som om våre medlemmer er fornøyd med senteret sitt. Det er ingen selvfølge at vi i dag kan feire medlemsrekord sier Bjørn Brækkan leder for Kraft sportssenter, treningsbransjen er presset og konkurransen er hard. Men hardt arbeid, rendyrking av treningsglede, fantastiske instruktører, og nye fasiliteter gjør at vi skiller oss ut. 

De siste ukene har vi hatt opp mot 1000 besøkende daglig, og vi ser at aktivitetene og gruppetimene flyter fint. 

Gratis trening og frokostfest

Frokost etter trening er en fast tradisjon på Kraft sportssenter, og på ettårsdagen blir det ekstra fin servering. Vi har allerede fullbookede gruppetimer på morgenen, så mange vil feire dagen med oss. Alle som ønsker å feire dagen med oss kan trene gratis ut hele dagen

Frokosten serveres i kjent stil etter morgen-gruppetimene fra kl. 07:45 - 09.00.


Fakta om Kraft sportssenter:

Kraft sportssenter har to store flerbrukshaller, klatrevegg, flere gruppetreningssaler, egen Yoga- og dansesal og kampsportsal. Styrke- og kondisjonssal og basistrening på 8010m2 (for å være eksakt).

Flere og nye garderober med badstue. Møterom og undervisningsrom. Utlån av skiutstyr om vinteren og en lounge/kafe med enkel servering i tilknytning til resepsjonen.

Mest populære #: #svettpåkraft

Medlemstall per tidspunkt: 3475 personer.

--

Kontaktperson Kraft sportssenter:

Bjørn Brækkan, leder Kraft sportssenter

Mob: 952 94 329

Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetsstudiene på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett og studenthus. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

--

Kraft sportssenter eies av Norges arktiske studentsamskipnad

Kraft tilbyr byens mest allsidige treningstilbud. Kraft sportssenter har sentral beliggenhet i Breivika på Campus Tromsø. Vi tilbyr medlemskap til studentvennlige priser, trening og aktiviteter for alle.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.