Gå videre til innhold
Gratis konsert med ISÁK og The Modern Times i gave til studenter
Gratis konsert med ISÁK og The Modern Times i gave til studenter

Pressemelding -

Gir ISÁK og The Modern Times i bursdagsgave til studentene

For studenten, til studenten

Samskipnadens visjon er For studenten! Så når vi feirer oss selv, og 50 år med fokus på studentvelferd, er det selvfølgelig studentene som skal få den største gaven. Vi inviterer til gratiskonsert med ISÁK og The Modern Times.

Narvik // Narvik Kulturhus - 5.november
Harstad // Ludo bar og scene - 6.november
Alta // City Scene - 7.november
Tromsø // Driv - 8.november

ISÁK

Gjennom å blande tradisjonell joik, urbane synther og et tekstunivers som kombinerer både engelsk og samisk, flytter ISÁK grensene for det vi vanligvis definerer som popmusikk.

De gjorde seg for alvor bemerket på den norske musikkscenen i 2018 – først da de hyllet Mari Boine på den direktesendte Spellemannprisen og siden i Stjernekamp på NRK, der vokalist Ella Marie gikk av med seieren.

ISÁK består av vokalist Ella Marie Hætta Isaksen, produsent Daniel Eriksen (Alan Walker, The Wombats) og trommeslager Aleksander Kostopoulos (Mari Boine, Moddi, Adjagas, Pil & Bue).

The Modern Times

Deres hybrid av kantete post-punk, breial punkrock og power pop fra garasjen høres ut som lite annet der ute i disse dager. Dette er også mye takket være sanger Magnus Vold Jensens unike og treffende fremføring.

Med andreplata Algorhythmic Dance Music, har The Modern Times signert med Black Pop Records og ytterligere finpusset sitt musikalske uttrykk. Albumet låter som en krangel mellom Parquet Courts og forvirra Gang of Four-medlemmer, mens The Hives sniker foran dem i barkøen. For eksempel.

The Modern Times fikk mye positiv oppmerksomhet og flotte anmeldelser for sitt debutalbum This Is The Modern Times i 2017. Hissig turnévirksomhet har etterfulgt og har etablert gjengen som et liveband å regne med, med et rykte om livlige og rølpete konserter som konverterer tvilere til fans på sekunder. Deres nyeste album Algorhythmic Dance Music kom ut 30. august i år.

--

50 år med fokus på at studenten skal ha det bra!

Samskipnadens samfunnsoppdrag er å bidra til lik rett til utdanning ved å tilby studentene et helhetlig læringsmiljø som skaper mestring, trivsel og trygghet, slik at de lettere kan gjennomføre sine studier. At studenten skal ha det bra, eller som vi kaller det, å sikre god Studentvelferd, er et stort og viktig oppdrag. Vi tilbyr i dag et bredt spekter av tjenester tilpasset studenter tilknyttet Norges arktiske universitet og Unis. Tjenester som Studentboliger, helse og rådgiving, idrett, studentbarnehage, mat og drikke, studenthus og studentliv er våre hovedområder.

Vi er i dag til stede for studentene i Longyearbyen, Hammerfest, Alta, Tromsø, Harstad og narvik. Til sammen jobber det over 450 ansatte i studentsamskipnaden for studenten hver dag! 

I 2019 har vi markert vårt 50 årsjubileum med flere arrangementer, denne jubileumskonserten er vår gave til studentene.

--

Billetter 

Konsertbillettene er gratis og forbeholdt studenter. 

* Maks en billett per student. 

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetsstudiene på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett og studenthus. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Kontakter

Sarah Yttermo Reibo

Sarah Yttermo Reibo

Pressekontakt Kommunikasjonssjef +47 91 84 81 20

For studenten

Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetssenteret på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett, studenthus og studentliv. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Norges arktiske studentsamskipnad
Teorifagbygget Hus 2
9037 Tromsø, Harstad, Narvik, Alta, Hammerfest, Longyearbyen
Norge