Gå videre til innhold
Hva gjorde det best? Resultatene av Samskipnadens studentundersøkelse

Pressemelding -

Hva gjorde det best? Resultatene av Samskipnadens studentundersøkelse

Annen hvert år siden 2003 har Samskipnaden gjennomført en stor brukerundersøkelse hvor vi har spurt studentene om hva de mener om alle våre tjenester. Denne undersøkelsen gir oss en kundetilfredshetsindeks, som viser hva studentene synes om oss. Høy score betyr at vi har tjenester som er relevante og attraktive, og at vi leverer på det som er viktig for studentene.

Mat & drikke

Den siste undersøkelsen viser at studentene er fornøyde med mange av tjenestene våre: Kafeene våre har en fin økning fra en score på 63 til 68 og kaffebarene økte fra allerede høye 72 til 75. Studentens favoritter er Farmasikafeen og Sjampanjekafeen i Tromsø og Panorama Kaffebar i Harstad.

Bolig

Studentboligene ligger på 70. Vi ser det studentene er mest fornøyd med i våre boliger er beliggenheten og tryggheten de føler i boligen. Vi jobber nå med flere tiltak for å forbedre tallene til bolig enda mer, som for eksempel flere trivselsverter i boligene, og møbler og eldre felleskjøkken blir nå gradvis byttet ut.

Rådgivinga og barnehagene

Barnehagene holder stabilt høyt med formidable 89, det samme gjelder studentrådgivinga og treningssentrene med 76. Studenthelsestasjonen scorer også høyt, med mellom 82-84 fornøydhet på campusene.

Det er viktig å få vite hva studentene mener om oss, og derfor er spesielt denne undersøkelsen av stor betydning for våre prioriteringer. Selv om de fleste tallene er positive, ønsker vi å løfte oss på områdene der studentene er minst fornøyd, og samtidig bli enda bedre på områdene som allerede scorer høyt.

Emner

Kategorier

Regions


Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetsstudiene på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett og studenthus. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Kontakter

Sarah Yttermo Reibo

Sarah Yttermo Reibo

Pressekontakt Kommunikasjonssjef +47 91 84 81 20
Hans Petter Kvaal

Hans Petter Kvaal

Pressekontakt Administrerende direktør Ledelse 95075050

For studenten

Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetssenteret på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett, studenthus og studentliv. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Norges arktiske studentsamskipnad
Teorifagbygget Hus 2
9037 Tromsø, Harstad, Narvik, Alta, Hammerfest, Longyearbyen
Norge