Gå videre til innhold
Eden Shahar (25) fra Israel og Ally Clark (25) fra Australia ønsker å oppleve en ekte, nordnorsk jul sammen med en familie.
Eden Shahar (25) fra Israel og Ally Clark (25) fra Australia ønsker å oppleve en ekte, nordnorsk jul sammen med en familie.

Pressemelding -

Julefamilier søkes til internasjonale studenter

Med julen rett rundt hjørnet, ber vi Tromsøs innbyggere om å åpne sine hjerter og hjem for internasjonale studenter som ikke kan reise hjem i ferien.


Ikke alle internasjonale studenter reiser hjem til jul, og et besøk hos en familie i løpet av høytiden kan gjøre en stor forskjell. Også i år er det mange studenter som trenger en julefamilie, og vi håper derfor at Tromsø-folk kan åpne hjerterom og husrom for en eller flere studenter en dag i julen.


Blant gruppen av internasjonale studenter som ikke reiser hjem til jul, er det noen som må feire julen alene på studenthybelen – og de skulle gjerne hatt noe å feire med. Har du plass til en ekstra person eller to ved middagsbordet en av juledagene? Besøket blir ekstra fint på selveste julaften, men første eller andre juledag er også gode dager for et julebesøk.


Vi søker etter familier som vil være med på å gi internasjonale studenter fra flere land og kontinenter en god opplevelse av julen. Uansett om du bor i Tromsø eller omegn, vil det er en unik mulighet til å by på et lite innblikk i norske tradisjoner og kultur. Vi kan love svært trivelig selskap, og samtidig får dere selv en annerledes og hyggelig erfaring.


Arrangør er Studentrådgivinga ved Norges arktiske studentsamskipnad. Frist for å melde seg som julefamilie er 13. desember - dette gjøres på samskipnaden.no/julefamilie, alternativt på telefon 77 64 90 50. Ta gjerne kontakt om du skulle ha noen spørsmål om det å være julefamilie.


To av studentene som søker julefamilie er Ally Clark (25) fra Australia og Eden Shahar (25) fra Israel. Det er avtalt med begge at de kan kontaktes for intervju eller ytterligere informasjon – ta kontakt for kontaktinformasjon.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetssenteret på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett og studenthus. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Kontakter

Isabell Bjørkli Larsen

Isabell Bjørkli Larsen

Kommunikasjonsrådgiver +47 92 26 38 09
Sarah Yttermo Reibo

Sarah Yttermo Reibo

Pressekontakt Kommunikasjonssjef +47 91 84 81 20

For studenten

Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet, Fagskolen og UNIS Universitetssenteret på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett, studenthus og studentliv. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Norges arktiske studentsamskipnad
Teorifagbygget Hus 2
9037 Tromsø, Harstad, Narvik, Alta, Hammerfest, Longyearbyen
Norge