Gå videre til innhold
Kan kjøpe sengesett rett til hybelen

Pressemelding -

Kan kjøpe sengesett rett til hybelen

I undersøkelser gjort av Samskipnaden har flere studenter utrykt at de ønsket muligheten til å kjøpe sengesett og håndklær når de ankommer. Både fordi mange flytter hjemmefra for første gang, og fordi dette tar opp mye plass i bagasjen.

«Det er bakgrunnen for vårt pilotprosjekt», forklarer Magnus Hammari, leder for drift Eiendom Finnmark. «Vi prøver oss først i Alta for å se på etterspørselen og det praktiske rundt bestilling og levering. Deretter sender vi ut en undersøkelse for å vite hvordan studentene opplevde tilbudet, og om det er andre ting de kunne ønske å kjøpe gjennom oss.»

Hvis prosjektet blir en suksess, håper Samskipnaden på å kunne utvide tilbudet til andre campus.

Studentpakken

Studentpakken koster kr 500 og inneholder:

1 stk. Selje dyne / putesett 140 x 200 cm
1 stk. sengesett 140 x 200 cm
1 stk. jerseylaken 90 x 200 cm
2 stk. håndklær 50 x 90 cm
2 stk. håndklær 65 x 130 cm

Pakken kan kjøpes direkte fra Kid for kr 399, men kjøpes den gjennom Samskipnaden blir den også hentet og levert til boligen, og vil ligge klar til du flytter inn.

Emner

Tags


Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetsstudiene på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett og studenthus. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Pressekontakt

Sarah Yttermo Reibo

Sarah Yttermo Reibo

Pressekontakt Kommunikasjonssjef +47 91 84 81 20
Hans Petter Kvaal

Hans Petter Kvaal

Pressekontakt Administrerende direktør Ledelse 95075050

For studenten

Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetssenteret på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett, studenthus og studentliv. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Norges arktiske studentsamskipnad
Teorifagbygget Hus 2
9037 Tromsø, Harstad, Narvik, Alta, Hammerfest, Longyearbyen
Norge