Gå videre til innhold
Kraft sportssenter får skryt for hvordan nytt og gammelt bygg er koblet sammen både praktisk og funksjonsmessig
Kraft sportssenter får skryt for hvordan nytt og gammelt bygg er koblet sammen både praktisk og funksjonsmessig

Pressemelding -

Kraft sportssenter anbefalt til Forbildeanlegg på Godeidrettsanlegg.no

Kraft sportssenter åpnet det nye bygget i oktober 2017, og har med sine fremtidsrettede løsninger tilbudt Tromsøs mest allsidige treningstilbud siden da.

Bjørn Brækkan, leder for studentidretten i Norges arktiske studentsamskipnad er stolt av annerkjennelsen og av gjengen som har jobbet hardt og målrettet for å gi byen og Nord-Norge et så flott idrettsanlegg.

"Dette er svært gledelige nyheter for oss som har jobbet hardt for å gi våre kunder et så godt sportssenter som mulig. Arbeidet er gjort i samarbeid med både studenter og UiT. I dag klapper vi oss på skulderen, og  feirer med en ekstra hard treningsøkt" ler Bjørn Brækkan.


Det som skiller Kraft sportssenter fra andre senter er nettopp det store og varierte tilbudet de rommer og nøkkelpunkter Godeidrettsanlegg.no trekker frem er:

  • Den totale logistikken/romprogrammeringen er veldig bra.
  • Anlegget er godt tilpasset brukerne med høy kvalitet på materialvalg
  • Brukerne har vært aktive og hatt påvirkningskraft i prosessen før, underveis og etter ferdigstillelse
  • Det er tilstrekkelig med lagringsplass
  • Måten nytt og gammelt bygg, er koblet sammen både praktisk og funksjonsmessig er veldig god
  • Ekstra bredde på den nye hallen for å øke sikkerheten spesielt til idretter som handball og innebandy

I begrunnelsen sier godeidrettsanlegg.no også blant annet

Ved å bruke Kraft sportssenter til utdanning/ undervisning og forskningsprosjekter for universitetet på dagtid, og studentenes og Kraft sportssenters øvrige medlemmers trenings- og idrettsaktivitet på ettermiddag, kveld og i helger, var det mulig å få til en fornuftig drift av anlegget.

Gjennom byggeprosessen og detaljprosjekteringsfasen var det et tett og godt samarbeid mellom byggherre (Norges arktiske studentsamskipnad) og brukerne. Det gode samspillet gjorde at anlegget har mange gode kvaliteter og er godt tilrettelagt for medlemmer og idrettsutøvere.

Om Gode idrettsanlegg:

www.godeidrettsanlegg.no (GIA) er en nettløsning etablert i samarbeid mellom Kulturdepartementet (KUD), Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) og NTNU Senter for idrettsanlegg og teknologi (SIAT), som også drifter GIA.

Les hele saken og alle begrunnelsene på godeanlegg.no

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetsstudiene på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett og studenthus. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Kontakter

Sarah Yttermo Reibo

Sarah Yttermo Reibo

Pressekontakt Kommunikasjonssjef +47 91 84 81 20
Grete Sterri Kristoffersen

Grete Sterri Kristoffersen

Pressekontakt Administrerende direktør Ledelse 415 48 541
Daniel Hansen Masvik

Daniel Hansen Masvik

Pressekontakt Styreleder Norges arktiske studentsamskipnad 984 63 490

For studenten

Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet, Fagskolen og UNIS Universitetssenteret på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett, studenthus og studentliv. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Norges arktiske studentsamskipnad
Teorifagbygget Hus 2
9037 Tromsø, Harstad, Narvik, Alta, Hammerfest, Longyearbyen
Norge