Gå videre til innhold
Hvis æ fikk være sola di...
Hvis æ fikk være sola di...

Pressemelding -

Lyser opp studenthverdagen

Føler du deg trøtt om morgenen? Søvnig eller uopplagt om dagen? Er det vanskelig å få sove når du legger deg om kvelden? Ta turen innom Studentrådgivingas mørketidskafé, og test ut dagslyslampene våre.

Sterkt lys tidlig på dagen!
Lampene bør kun brukes om morgenen fram til lunsj, for ikke å skape forstyrrelser i døgnrytmen. Intensjonen er å dekke kroppens behov for sollys. Man får ikke brunfarge av denne typen lampe, kun energi.

10 minutt er nok
De som ønsker økt energi kan forsøke 10 minutter to ganger i uka. Opplever du virkelige søvnforstyrrelser/endret døgnrytme bør du forsøke 30-45 minutter hver dag i 2 uker.

Forklaring på hvordan lampene skal brukes vil bli plassert ut ved lampene. Noen fra Studentrådgivinga vil være til stede på morgenen. Du kan også komme innom Studentrådgivinga på andre sida av trappeoppgangen, dersom du har spørsmål.

Vi byr på gratis kaffe/te og kjeks for som et supplement til din morgenenergi!

Når: Fra 29. oktober 2017
mandag - fredag 08.30 - 11:15

Hvor: Hos Studentrådgivinga i Breiviklia

Velkommen!

Emner

Regions


Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetsstudiene på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett og studenthus. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Kontakter

Sarah Yttermo Reibo

Sarah Yttermo Reibo

Pressekontakt Kommunikasjonssjef +47 91 84 81 20
Grete Sterri Kristoffersen

Grete Sterri Kristoffersen

Pressekontakt Administrerende direktør Ledelse 415 48 541
Daniel Hansen Masvik

Daniel Hansen Masvik

Pressekontakt Styreleder Norges arktiske studentsamskipnad 984 63 490

Relatert innhold

For studenten

Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet, Fagskolen og UNIS Universitetssenteret på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett, studenthus og studentliv. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Norges arktiske studentsamskipnad
Teorifagbygget Hus 2
9037 Tromsø, Harstad, Narvik, Alta, Hammerfest, Longyearbyen
Norge