Gå videre til innhold
Kraft blir det nye navnet på treningssenteret
Kraft blir det nye navnet på treningssenteret

Pressemelding -

Nytt treningssenter erstatter Stamina i Narvik

Fra 1. september 2019 går Stamina Narvik og Stamina Narvikhallen over til å hete Kraft Narvik. Den gode servicen og tilbudet våre medlemmer kjenner i dag vil bestå, og medlemskapene blir automatisk overflyttet til Kraft Narvik i løpet av august. 

Kraft sportssenter allerede etablert i Tromsø
Kraft sportssenter er allerede et etablert treningssenter i Nord-Norge. Og er blant annet Tromsøs største sportssenter med byens mest varierte tilbud. Etter at Staminabytter navn vil det skje enkelte oppgraderinger på senteret, og våre medlemmer vil se nye farger, ny logo og nye navn på gruppetreningstimer.

«Vi i Stamina Narvik og Stamina Narvikhallenhar hatt en fantastisk tid i Staminakjeden, og vil takke ansatte, medlemmer og samarbeidspartnere for at de har vært med på denne reisen.» Sier Kai Lilleseth, senterleder ved nye Kraft Narvik

«Nå er det tid for å ta steget videre sammen med Kraft sportssenter, og vi gleder oss til fortsatt å gi våre medlemmer et fantastisk tilbud» fortsetter han.

Bjørn Brækkan, Narvikværing og leder for Kraft sportssenter gleder seg til å utvide treningskonseptet også til Narvik. 

«Med åpning av det nye Kraft Narvik vil vi stå sterkere i en allerede konkurranseutsatt bransje, og dermed nå bedre ut til våre kunder i hele Nord-Norge. Våre ansatte i Tromsø og Narvik gleder seg til å jobbe sammen mot et større marked og bidra til treningsglede gjennom flere kanaler. Og som utflytta Narvikværing blir jo dette litt som å komme hjem. Å drive et sportssenter i Narvik OG i Tromsø der jeg bor. Det blir ikke bedre enn det» smiler Brækkan

Overgang til nytt medlemssystem
Konvertering til nytt medlemssystem vil skje i løpet av august.Fra 01. september vil alle medlemskap automatisk blir konvertert til det nye medlemssystemet. Og vi vil presentere ny nettside og nye bookingløsninger.

Related links

Emner

Regions


Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetsstudiene på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett og studenthus. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Kontakter

Bjørn Brækkan

Bjørn Brækkan

Leder for Kraft sportssenter 95294329

For studenten

Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet, Fagskolen og UNIS Universitetssenteret på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett, studenthus og studentliv. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Norges arktiske studentsamskipnad
Teorifagbygget Hus 2
9037 Tromsø, Harstad, Narvik, Alta, Hammerfest, Longyearbyen
Norge