Gå videre til innhold
Endelig kan studentene samles på campus igjen
Endelig kan studentene samles på campus igjen

Pressemelding -

Samskipnaden inviterer til StudEXPO - over 60 studentforeninger og lag deltar på stand for å møte nye studenter

Samskipnaden inviterer til stor fest når studentene endelig kan samles på campus igjen. Over 50 studentforeninger er påmeldt, og alt fra idrett, politikk til musikk og linjeforeninger er representert i tillegg til flere eksterne aktører. Visste du at Tromsøstudentene har et eget ølbryggarlaug? Eller at det finnes et eget speiderlag?


Tid: Tirsdag 23.august fra kl. 10.00 - 14.00
Sted: Kraft sportssenter

Noe for enhver!

“Dette blir en feiring av studentlivet, og en måte å finne flokken sin på. Ja, kanskje blir dette dagen som former resten av studietiden?” sier Studentlivkoordinator Camilla Martinsen Torneus, og fortsetter; vi gleder oss veldig til å arrangere StudEXPO igjen etter to år med svært restriktive arrangementer. EXPO skal være som en stor åpen velkomstklem og en invitasjon til et godt arktisk studentliv. Derfor stiller både Matvogna og Samskipnadens kokker opp for å lage grillfest og vi setter opp en Mocktail-bar for anledningen. Alle studenter er velkommen, og vi håper på rekordstore besøkstall”.


Camilla Martinsen Torneus
Studentlivkoordinator

For studenten!

StudEXPO er dagen med studentforeningene i fokus! Og vi håper både nye og gamle studenter kommer for å bli kjent med myldret av studentforeninger ved UiT campus Tromsø, og enten du er interessert i skiturer, spill, synging, saksofon, strikking eller noe helt annet vil du finne noe som passer for deg. Over 50 studentforeninger er påmeldt og flere eksterne aktører deltar.


Program for dagen:

Kl. 10.00-14.00 - Studentforeningene står på stand
Kl. 11.00-14.00 - Matservering utenfor Kraft
Kl.13.00 - 13.05 - Beste stand kåres

Forebygging av ensomhet

Samskipnadens tjeneste, Studentliv, arrangerer et mangfold av gratisaktiviteter gjennom studieåret hvor studenter kan møte likesinnede og bli kjent med hverandre på tvers av studieretninger og interessefelt. StudEXPO er et av de viktigste arrangementene, fordi det viser hele spekteret av hva våre studenter kan velge å bruke fritiden sin på. Vår misjon er å holde studentene oppdatert på det som skjer i studentmiljøet slik at alle finner en plass de hører hjemme - også utenfor forelesningssalene og kollokviegruppene.

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetssenteret på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett og studenthus. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Kontakter

Sarah Yttermo Reibo

Sarah Yttermo Reibo

Pressekontakt Kommunikasjonssjef +47 91 84 81 20

For studenten

Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetssenteret på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett, studenthus og studentliv. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Norges arktiske studentsamskipnad
Teorifagbygget Hus 2
9037 Tromsø, Harstad, Narvik, Alta, Hammerfest, Longyearbyen
Norge