Gå videre til innhold
To av de internasjonale studentene som feiret lokal jul i 2018
To av de internasjonale studentene som feiret lokal jul i 2018

Pressemelding -

Samskipnaden søker julefamilier

Har du plass til en ekstra person ved middagsbordet en dag i jula?

Ikke alle internasjonale studenter reiser hjem til jul, vi søker etter familier som kan gi studenter et innblikk i norsk julefeiring.

Gi deg selv og familien en ny og spennende erfaring i julegave!

Ikke alle internasjonale studenter ved UiT reiser hjem til jul. Noen feirer julen alene i Tromsø, og ønsker derfor å besøke en familie i løpet av høytiden. Vi håper folk i Tromsø kan åpne hjerterom og husrom for en eller flere studenter i julen. Besøket blir ekstra fint på selveste julaften, men første eller andre juledag er også bra dager for et julebesøk.

Samskipnadens studentrådgivingstjeneste søker derfor etter familier som vil være med på å gi internasjonale studenter en god opplevelse i Tromsø og omegn. Dette er en unik mulighet til å by på et lite innblikk i norske tradisjoner og kultur.

Mange nasjonaliteter

I år er det spesielt mange studenter fra Kina og Sri Lanka som studerer i Tromsø. Dette kommer av at UiT har gjort nye utvekslingsavtaler. I tillegg er det studenter fra India, Iran, Lesotho, Mongolia, Nigeria, Russland, Tsjekkia, USA, Frankrike og Nederland

Hjelp oss å bryte en lang og kjedelig juleferie på studenthybelen, og få samtidig en annerledes og hyggelig erfaring selv. Vi kan love trivelig selskap og nye perspektiv.

Hvordan kan Tromsøs befolkning kontakte oss? 

Kontakt studentrådgivingen for mer informasjon. Epost: line.vraberg@samskipnaden.no eller telefon 77 64 90 50 // 906 59 155 (på kveldstid legger du bare igjen beskjed på svarer – vi ringer tilbake!)

--

For avtale om intervju med to internasjonale studenter ta direkte kontakt med Sarah Yttermo Reibo på mobil 91848120

Emner

Regions


Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetsstudiene på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett og studenthus. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Kontakter

Sarah Yttermo Reibo

Sarah Yttermo Reibo

Pressekontakt Kommunikasjonssjef +47 91 84 81 20

For studenten

Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetssenteret på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett, studenthus og studentliv. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Norges arktiske studentsamskipnad
Teorifagbygget Hus 2
9037 Tromsø, Harstad, Narvik, Alta, Hammerfest, Longyearbyen
Norge