Følg Norges arktiske studentsamskipnad

Samskipnaden støtter TV-aksjonen

Pressemelding   •   okt 18, 2019 12:17 CEST

Vetle Langedahl styreleder i Norges arktiske studentsamskipnad

Årets NRK TV-aksjon går til CAREs arbeid for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. Norges arktiske studentsamskipnad støtter aksjonen med 1 krone per student tilknyttet UiT. Styreleder i Samskipnaden Vetle Langedahl gleder seg til søndag og oppfordrer alle som har mulighet til å melde seg som bøssebærer.

Årets TV-aksjon skal gjennom hjelpeorganisasjonen CARE gi kvinner mulighet til å tjene egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt. CARE skal hjelpe kvinner i utviklingsland med å starte egne bedrifter og få en stemme i politikken, i takt med CAREs filosofi om å skape varige endringer i samfunnet.

Årets aksjon går av stabelen søndag 20. oktober og Samskipnaden er stolt bidragsyter. Vår organisasjon er svært opptatt av likeverd, og alle uansett kjønn, religion, og etnisitet skal kunne komme til oss og bli mottatt med aksept. 

Langedahl håper også at både ansatte i Samskipnaden og studenter melder seg frivillige som bøssebærere eller donerer til TV-aksjonen.

Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetsstudiene på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett og studenthus. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.