Gå videre til innhold
Jo tidligere du søker studentbolig, jo større er sjansen for å få akkurat den boligen du ønsker deg
Jo tidligere du søker studentbolig, jo større er sjansen for å få akkurat den boligen du ønsker deg

Pressemelding -

Søk bolig så tidlig som mulig: Få den studentboligen du ønsker deg!

Er du en fremtidig fulltids, samlings- eller nettbasert student? Da bør du søke studentbolig allerede nå! Hos oss er det først-til-mølla-prinsippet som gjelder, så jo tidligere du søker, jo større er sjansen for å få akkurat den boligen du ønsker deg.

Boliger for alle typer studenter

Norges arktiske studentsamskipnad tilbyr boliger nær campus eller sentrum, med fantastisk utsikt eller med lysløype og slalåmbakke rett utenfor døren. Men de mest populære boligene går først, og presset på disse er høyt når alle flytter inn og ut samtidig. Vil du øke sjansen for å få drømmeboligen? Flytt inn før studiestart! Hos oss kan du flytte inn når som helst på året, så lenge det er ledig kapasitet.


Søk bolig tidlig!

Søk bolig når du har bestemt deg for hvor du ønsker å studere - altså før du har fått bekreftet studieplass. Ettersom tildeling skjer etter første-til-mølla-prinsippet, så kan det lønner seg å være tidlig ute. Dersom du ikke kommer inn, eller havner et helt annet sted, kan du enkelt kansellere søknaden din hos oss.

- Å være tidlig ute gir deg to store fordeler, du kan sikre deg akkurat den boligen du ønsker deg, og du slipper stresset rundt det å skaffe bolig samtidig som flere tusen andre studenter, sier direktør for bolig i Samskipnaden, Jens Nordås-Johansen.

- Vi har ikke depositum, det er enkelt, trygt og rimelig å bo hos oss, og vi har boliger både for fulltids-, samlingsbaserte- og nettstudenter, poengterer han.

Er det alltid fullt i studentboligene?

- Vi ønsker å utfordre sannheten om at det alltid er fullt hos oss, poengterer boligdirektøren. - Det stemmer nemlig ikke at man ikke får studentbolig fordi det alltid er fullt. Nedgang i antall studenter og flere samlingsbaserte studier gir mulighet for flere til å få studentbolig hos oss, sier han.


Hvem kan søke studentbolig?

Alle studenter kan søke studentbolig, uansett om du studerer på fulltid, samlingsbasert eller nettbasert.


Korttidsleie – et alternativ til hotell

Vi har også et godt boligtilbud for de studentene som kun trenger bolig innimellom. Samskipnaden tilbyr korttidsleie av studentbolig som et langt rimeligere og romsligere alternativ enn hotell.


Hva om du ikke får studieplass?

- Dersom du allerede har signert en boligkontrakt med oss, men likevel ikke får studieplass, kan du trekke kontrakten du har signert innen studiestart. Dersom du allerede har flyttet inn, må du være utflyttet innen 31.07, sier Nordås-Johansen.

Og selv om det ikke er så lenge til høsten, har han følgende oppfordring:

- Ta kontakt med oss allerede i dag for å sikre deg drømmeboligen til studiestart, uansett type studium!

Related links

Emner

Kategorier

Regions


Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetssenteret på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett og studenthus. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Kontakter

Jens Nordås-Johansen

Jens Nordås-Johansen

Direktør bolig Studentbolig, Utleie og Bomiljø 951 44 904
Sarah Yttermo Reibo

Sarah Yttermo Reibo

Pressekontakt Kommunikasjonssjef +47 91 84 81 20

For studenten

Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet, Fagskolen og UNIS Universitetssenteret på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett, studenthus og studentliv. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Norges arktiske studentsamskipnad

Teorifagbygget Hus 2
9037 Tromsø, Harstad, Narvik, Alta, Hammerfest, Longyearbyen
Norge