Gå videre til innhold
Studentrådgivinga blir nå tilgjengelig på video. Foto: Kyle Loftus.
Studentrådgivinga blir nå tilgjengelig på video. Foto: Kyle Loftus.

Pressemelding -

Studentrådgivinga går online!

Nå kan du få hjelp fra studentrådgivinga uansett hvor du befinner deg.

Mange studenter vil i løpet av studietiden oppleve perioder hvor livet er vanskelig og man fårbehov for en utenforstående, voksen fagperson å sortere tanker og følelser med.

Studentrådgivinga tilbyr individuelle samtaler med en studentrådgiver over en kortere eller lengre periode, og nå kan disse samtalene foregå over sikker videochat. Det betyr at du kan gjennomføre en videosamtale via PC eller smarttelefon dersom du er i praksis, eller det av andre grunner er vanskelig å møte til samtale.

Det nye verktøyet heter Confrere, og man trenger ikke laste ned hverken apper eller pragramvare, eller registrere deg i et eksternt system.

Dersom du ønsker å gjøre en avtale kan du ta kontakt med studentrådgivinga på telefon 77 64 90 50 eller e-post på radgiving@samskipnaden.no - husk å oppgi hvilket campus du tilhører.

Ta kontakt tidlig. Ikke vent til problemene blir større.

Les mer om studentrådgivinga her.

Emner

Regions


Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetsstudiene på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett og studenthus. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Kontakter

Sarah Yttermo Reibo

Sarah Yttermo Reibo

Pressekontakt Kommunikasjonssjef +47 91 84 81 20
Grete Sterri Kristoffersen

Grete Sterri Kristoffersen

Pressekontakt Administrerende direktør Ledelse 415 48 541
Daniel Hansen Masvik

Daniel Hansen Masvik

Pressekontakt Styreleder Norges arktiske studentsamskipnad 984 63 490

For studenten

Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet, Fagskolen og UNIS Universitetssenteret på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett, studenthus og studentliv. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Norges arktiske studentsamskipnad
Teorifagbygget Hus 2
9037 Tromsø, Harstad, Narvik, Alta, Hammerfest, Longyearbyen
Norge