Gå videre til innhold
A Million Pineapples
A Million Pineapples

Pressemelding -

Vinn en konsert på studenthybelen din

Samskipnaden fyller 50 år, og gaven er det (kanskje) du som får! Vinn en hybelkonsert til din studentbolig enten du bor i Tromsø, Harstad, Narvik eller Alta.

Det eneste kriteriet for å delta i konkurransen er at du må være student, og beboer i en av Samskipnadens studentboliger i Tromsø, Harstad, Narvik eller Alta!

Samskipnaden ber studentene sende sin beste begrunnelse på hvorfor akkurat deres hybel, bofelleskap eller felleskjøkken bør få en konsert i gave! 

Datoene for konsertene er:
1. november i Narvik
2. november i Harstad
4. november i Alta
6. november i Tromsø

Kreativitet både vektlegges og belønnes.

Alt de trenger å gjøre, er å ta et kult bilde eller lage en artig video av sin studentbolig eller sitt boligfellesskap, og forklare hvorfor akkurat de burde vinne. 

Alt det praktiske rundt konserten tar Samskipnaden seg av. Og i tillegg til å vinne en konsert, disker også samskipnaden opp med en egen AnsvarsFull alkoholfri bar, med egen bartender.

Samskipnaden 50 år

Samskipnaden fyller 50 år og vi løfter blikket inn i fremtiden, sier direktør Hans Petter Kvaal

I 2019 er det 50 år siden Studentsamskipnaden i Tromsø ble opprettet ved kongelig resolusjon, og siden da har vi hatt studenten og studentenes behov i fokus. – Det skal vi fortsette med, men vi skal spisse våre tjenester enda bedre i årene som kommer, poengterer direktøren.

Samskipnadens samfunnsoppdrag er å bidra til lik rett til utdanning ved å tilby studentene et helhetlig læringsmiljø som skaper mestring trivsel og trygghet slik at de lettere kan gjennomføre sine studier. - I bunn og grunn handler det om å ha omsorg for unge folk i en ny livssituasjon. Og det er vi ganske god på, fortsetter Kvaal. - Studentvelferd er et vidt begrep, og vi tilbyr i dag et bredt spekter av tjenester tilpasset studenter tilknyttet Norges arktiske universitet og Unis. 

Når vi løfter blikket og planlegger fremtiden skal vi fortsette å ta studentvelferd på ramme alvor gjennom fortsatt å gjøre våre tjenester relevante, robuste og bærekraftige. Som en av Nord-Norges største private aktører skal vi sørge for fortsatt god studentvelferd inn i fremtiden. Men først er det fest. Musikkfest på hybelen!

A Million Pineapples

A Million Pineapples er et indiepop-band fra Tromsø, bestående av fem unge jenter. I løpet av sine tre år som band har de spilt på både store og små scener rundt om i landet. De har gjort seg bemerket i regionen med blant annet seier under Bukta Battle og en andreplass under rock mot rus 2018. Med deres lekne rytmer og fruktige melodier skriver de om alt fra deres lærdom i mattetimen til historier om Tintin. Høsten 2018 slapp de sin første singel «Safe Zone», noe som ble etterfulgt av singelen «Moonstone». Februar 2019 slapp i tillegg bandet sitt debut EP – dette til stor begeistring bland publikum!

Deres uformelle og nære kontakt med publikum på konsertene når ut til alle i lokalet, og gir en unik konsertopplevelse. Sommeren 2019 har de vært å finne under flere store festivalen, blant annet Buktafestivalen, Trænafestivalen og Alta Live. Med andre ord er A Million Pineapples et fremadstormende ungt band man bør få med seg!

Related links

Emner

Regions


Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetsstudiene på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett og studenthus. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Kontakter

Sarah Yttermo Reibo

Sarah Yttermo Reibo

Pressekontakt Kommunikasjonssjef +47 91 84 81 20
Grete Sterri Kristoffersen

Grete Sterri Kristoffersen

Pressekontakt Administrerende direktør Ledelse 415 48 541
Daniel Hansen Masvik

Daniel Hansen Masvik

Pressekontakt Styreleder Norges arktiske studentsamskipnad 984 63 490

For studenten

Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet, Fagskolen og UNIS Universitetssenteret på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett, studenthus og studentliv. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Norges arktiske studentsamskipnad
Teorifagbygget Hus 2
9037 Tromsø, Harstad, Narvik, Alta, Hammerfest, Longyearbyen
Norge