Gå videre til innhold
A Million Pineapples
A Million Pineapples

Pressemelding -

Vinn en konsert på studenthybelen din

Samskipnaden fyller 50 år, og gaven er det (kanskje) du som får! Vinn en hybelkonsert til din studentbolig enten du bor i Tromsø, Harstad, Narvik eller Alta.

Det eneste kriteriet for å delta i konkurransen er at du må være student, og beboer i en av Samskipnadens studentboliger i Tromsø, Harstad, Narvik eller Alta!

Samskipnaden ber studentene sende sin beste begrunnelse på hvorfor akkurat deres hybel, bofelleskap eller felleskjøkken bør få en konsert i gave! 

Datoene for konsertene er:
1. november i Narvik
2. november i Harstad
4. november i Alta
6. november i Tromsø

Kreativitet både vektlegges og belønnes.

Alt de trenger å gjøre, er å ta et kult bilde eller lage en artig video av sin studentbolig eller sitt boligfellesskap, og forklare hvorfor akkurat de burde vinne. 

Alt det praktiske rundt konserten tar Samskipnaden seg av. Og i tillegg til å vinne en konsert, disker også samskipnaden opp med en egen AnsvarsFull alkoholfri bar, med egen bartender.

Samskipnaden 50 år

Samskipnaden fyller 50 år og vi løfter blikket inn i fremtiden, sier direktør Hans Petter Kvaal

I 2019 er det 50 år siden Studentsamskipnaden i Tromsø ble opprettet ved kongelig resolusjon, og siden da har vi hatt studenten og studentenes behov i fokus. – Det skal vi fortsette med, men vi skal spisse våre tjenester enda bedre i årene som kommer, poengterer direktøren.

Samskipnadens samfunnsoppdrag er å bidra til lik rett til utdanning ved å tilby studentene et helhetlig læringsmiljø som skaper mestring trivsel og trygghet slik at de lettere kan gjennomføre sine studier. - I bunn og grunn handler det om å ha omsorg for unge folk i en ny livssituasjon. Og det er vi ganske god på, fortsetter Kvaal. - Studentvelferd er et vidt begrep, og vi tilbyr i dag et bredt spekter av tjenester tilpasset studenter tilknyttet Norges arktiske universitet og Unis. 

Når vi løfter blikket og planlegger fremtiden skal vi fortsette å ta studentvelferd på ramme alvor gjennom fortsatt å gjøre våre tjenester relevante, robuste og bærekraftige. Som en av Nord-Norges største private aktører skal vi sørge for fortsatt god studentvelferd inn i fremtiden. Men først er det fest. Musikkfest på hybelen!

A Million Pineapples

A Million Pineapples er et indiepop-band fra Tromsø, bestående av fem unge jenter. I løpet av sine tre år som band har de spilt på både store og små scener rundt om i landet. De har gjort seg bemerket i regionen med blant annet seier under Bukta Battle og en andreplass under rock mot rus 2018. Med deres lekne rytmer og fruktige melodier skriver de om alt fra deres lærdom i mattetimen til historier om Tintin. Høsten 2018 slapp de sin første singel «Safe Zone», noe som ble etterfulgt av singelen «Moonstone». Februar 2019 slapp i tillegg bandet sitt debut EP – dette til stor begeistring bland publikum!

Deres uformelle og nære kontakt med publikum på konsertene når ut til alle i lokalet, og gir en unik konsertopplevelse. Sommeren 2019 har de vært å finne under flere store festivalen, blant annet Buktafestivalen, Trænafestivalen og Alta Live. Med andre ord er A Million Pineapples et fremadstormende ungt band man bør få med seg!

Related links

Emner

Regions


Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetsstudiene på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett og studenthus. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Pressekontakt

Sarah Yttermo Reibo

Sarah Yttermo Reibo

Pressekontakt Kommunikasjonssjef +47 91 84 81 20
Hans Petter Kvaal

Hans Petter Kvaal

Pressekontakt Administrerende direktør Ledelse 95075050

Relatert materiale

For studenten

Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetssenteret på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett, studenthus og studentliv. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Norges arktiske studentsamskipnad
Teorifagbygget Hus 2
9037 Tromsø, Harstad, Narvik, Alta, Hammerfest, Longyearbyen
Norge