Følg Norges arktiske studentsamskipnad

Virksomhetsoverdragelse på campus Narvik

Pressemelding   •   jan 30, 2019 15:57 CET

Campussjef Lena Moe ønsker innspill fra studenter

Høsten 2018 besluttet Akademika å legge ned driften ved campus Narvik etter 6 år. Dette gjøres fordi det ikke er økonomisk forsvarlig for Akademika å drive egen bokhandel på mindre campus. Det har vært bokhandel på campus Narvik i over 30 år.

Samskipnaden sikrer videre drift av lokalet

Bokhandelen har hele tiden tilbudt et utvalg av kioskvarer på campus. Dette tilbudet skal fortsatt være tilgjengelig. Samskipnaden overtar driften av kiosk i de samme lokalene og vil samtidig tilby et lite utvalg kontorrekvisita. I forbindelse med overtakelsen av virksomheten vil utvalget dessverre være noe begrenset i en overgangsperiode. 

-Vi skal gjøre vårt beste for å skape et trivelig miljø i det nå litt tomme lokalet, samt å utvide vareutvalget etterhvert, sier Campussjef Lena Moe

Ønsker innspill fra studenter

Sommeren 2019 starter en omfattende ombygging av akademikas gamle lokaler, og vi ønsker studentenes innspill på hvilket serveringssted de ønsker seg. -Foreløpig har fått sterke signaler om at studenter ønsker seg en kaffebar på campus. Dette ser vi på som en av mulighetene fortsetter Moe 

Kontaktperson: Campussjef Lena Moe
Telefon: 93205060

Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetsstudiene på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett og studenthus. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.