Gå videre til innhold
Grete Sterri Kristoffersen er ny administrerende direktør i Norges arktiske studentsamskipnad
Grete Sterri Kristoffersen er ny administrerende direktør i Norges arktiske studentsamskipnad

Pressemelding -

Grete Sterri Kristoffersen er ny administrerende direktør i Samskipnaden

Styret i Norges arktiske studentsamskipnad har ansatt Grete Sterri Kristoffersen som administrerende direktør, hun kommer fra stillingen som direktør for samfunn og næring i Tromsø kommune.

Kristoffersen har vært leder gjennom mange år og bringer med seg relevant kompetanse og erfaring fra både privat og offentlig sektor. Hun er utdannet statsviter med økonomi i bunnen, i tillegg til at hun har flere års lederutdanning. Styret er overbevist om at hun er den beste personen til å lede Samskipnaden videre, og vi ser fram til å sammen realisere våre mål for studentene ved UiT – Norges Arktiske Universitet. Vi har uten tvil fått en dyktig leder med oss i årene som kommer sier Daniel Masvik.

Tung ledererfaring

Grete Sterri Kristoffersen har tidligere vært Fylkesdirektør for NAV Troms og Finnmark, utviklingsdirektør for Bodø kommune og direktør for Næringsforeningen i Tromsøregionen.

- Norges arktiske studentsamskipnad har et viktig samfunnsoppdrag og et stort mangfold av tjenester for studentene i Nord-Norge og Svalbard. Jeg er glad for at jeg lot meg invitere inn i denne rekrutteringsprosessen og veldig glad for at jeg fikk denne spennende lederjobben! Sier Kristoffersen

Med Kristoffersen har vi gjort en skikkelig stjernesignering. Hun er en imøtekommende, engasjert og nytenkende leder som skal lede den videre utviklingen av Samskipnadens viktige samfunnsoppdrag sammen med studentene og de ansatte sier Masvik.

-Jeg trives med skikkelig lagarbeid og tror at studiestedene, næringslivet og kommunene sammen kan markedsføre og legge til rette for at landsdelen er attraktiv som studiested - og ikke minst som bo- og arbeidssted etter endte studier sier Kristoffersen, og fortsetter;

-Jeg har alltid jobbet med samfunns- og næringsutvikling i nord og trives i spennet mellom strategisk arbeid og operasjonell iverksetting. Jeg gleder meg til å få videreutvikle bærekraftige tjenester sammen med studentene, studiestedene og ikke minst alle de ca 450 dyktige kollegene i Samskipnaden.

Kristoffersen overtar stillingen etter assisterende direktør Elin Bang Tverfjeld som har fungert som konstituert administrerende direktør i Samskipnaden siden våren 2023.

Emner

Kategorier

Regions


Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 17000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet, Fagskolene og UNIS Universitetssenteret på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett og studenthus. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Kontakter

Daniel Hansen Masvik

Daniel Hansen Masvik

Pressekontakt Styreleder Norges arktiske studentsamskipnad 984 63 490
Sarah Yttermo Reibo

Sarah Yttermo Reibo

Pressekontakt Kommunikasjonssjef +47 91 84 81 20

Relatert innhold

For studenten

Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet, Fagskolen og UNIS Universitetssenteret på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett, studenthus og studentliv. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Norges arktiske studentsamskipnad
Teorifagbygget Hus 2
9037 Tromsø, Harstad, Narvik, Alta, Hammerfest, Longyearbyen
Norge