Gå videre til innhold
Grete Sterri Kristoffersen på plass som ny administrerende direktør i Norges arktiske studentsamskipnad

Pressemelding -

Grete Sterri Kristoffersen på plass som ny administrerende direktør i Norges arktiske studentsamskipnad

Norges Arktiske Studentsamskipnad (Samskipnaden) ønsker Grete Sterri Kristoffersen velkommen til første uke i ny jobb som administrerende direktør. Kristoffersen har omfattende ledererfaring både fra offentlig og privat sektor, og kommer til oss fra stillingen som direktør for samfunn og næring i Tromsø kommune.

Konstituert direktør Elin Bang Tverfjeld ønsker Grete hjertelig velkommen til Studentsamskipnaden og ser frem til å jobbe sammen med henne for å realisere Samskipnadens viktige samfunnsoppdrag for studentene ved UiT – Norges Arktiske Universitet.

“Med bakgrunn som fylkesdirektør for NAV Troms og Finnmark, utviklingsdirektør for Bodø kommune og direktør for Næringsforeningen i Tromsøregionen, bringer Grete med seg en unik blanding av kompetanse og erfaring som vi er sikre på vil styrke Studentsamskipnaden i årene som kommer” sier assisterende direktør Elin Bang Tverfjeld.

“Jeg gleder meg til å komme i gang, og er klar til å ta fatt på denne spennende lederjobben i Nord-Norges viktigste tilbyder av studentvelferd. Jeg ser frem til å samarbeide med de dyktige og dedikerte medarbeiderne i Samskipnaden, og å videreutvikle våre tilbud og tjenester for studentene i Nord-Norge og på Svalbard." Sier Kristoffersen

Vi ser frem til å jobbe sammen med Grete for å styrke vårt samfunnsoppdrag og bidra til et godt arktisk studentliv for studentene ved UiT Norges arktiske universitet, UNIS - The University centre in Svalbard og Fagskolene.

Emner

Kategorier

Regions


Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetssenteret på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett og studenthus. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Kontakter

Sarah Yttermo Reibo

Sarah Yttermo Reibo

Pressekontakt Kommunikasjonssjef +47 91 84 81 20
Grete Sterri Kristoffersen

Grete Sterri Kristoffersen

Pressekontakt Administrerende direktør Ledelse 415 48 541
Daniel Hansen Masvik

Daniel Hansen Masvik

Pressekontakt Styreleder Norges arktiske studentsamskipnad 984 63 490

Relatert innhold

For studenten

Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet, Fagskolen og UNIS Universitetssenteret på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett, studenthus og studentliv. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Norges arktiske studentsamskipnad
Teorifagbygget Hus 2
9037 Tromsø, Harstad, Narvik, Alta, Hammerfest, Longyearbyen
Norge