Gå videre til innhold
Feirer 20-årsjubileum med gi-bort-kake
Feirer 20-årsjubileum med gi-bort-kake

Pressemelding -

Kraft sportssenter er 20 år!

Kraft sportssenter feirer 20 årsjubileum med håndsprit, digitale konkurranser og gi-bort-kake.

Studenter har vært Svett på kraft i 20 år!


Digital bursdagsfeiring og gi-bort-kake

"Pandemien setter helt klart føringer for hvordan vi kan markere 20-årsjubileet, men det skal ikke stå på entusiasme" sier avdelingsleder for idrett, Bjørn Brækkan. "Vi feirer dagen ved å gjøre stas på våre medlemmer digitalt og med sjokolade etter treningstimer i sal. Studenter og øvrige medlemmer kan hele uken gjennom vinne små og store premier. Og bursdagskaken? Den gir vi bort til en heldig gratulant" fortsetter han.

Viktig tilbud

Kraft sportssenter har en sterk og betydningsfull posisjon blant studentene i Tromsø. Særlig under en pandemi. Folk har behov for å komme seg ut og være i bevegelse, og vi er svært glad for at vi har kunnet holde åpent gjennom den krevende perioden vi befinner oss i. 

Ikke lenger tenåring!

Det har vært en vanvittig spennende reise fra Kraft startet opp i 2001 til i dag. Med en idrettshall, med tilhørende klatrevegg, gruppetreningssaler og styrke-/kondisjonsrom var vi allerede ganske stor når vi startet opp. Og gjennom årene har vi vekst oss enda større for å kunne gi et enda bedre tilbud til våre medlemmer og samarbeidspartnere.

  • I 2012 utvidet vi tilbudet med et studenttreningssenter tilknyttet Elverhøy studentboliger.
  • I 2017 gjenåpnet vi som Kraft sportssenter med totalt 8100 kvm og plass til godt over 3000 medlemmer. Kraft har to flerbrukshaller, flere saler for styrke- og utholdenhetstrening, egen danse/yogasal, sykkelsal, gruppetreningssaler og et splitter nytt kamptreningsrom.
  • I 2019 blir vi kåret til forbildeanlegg av Gode idrettsanlegg (Kulturdepartementet, Norges idrettsforbund og deres olympiske og paralympiske komité, og NTNU Senter for idrettsanlegg og teknologi)
  • I 2019 utvidet vi til Kraft treningssenter i Narvik
  • I 2020 inkluderte vi også Kraft treningssenter i Alta i familien
  • I 2020 åpnet Kraft helsesenter i samme bygg som sportssenteret i Tromsø.

Nord-Norges mest varierte treningstilbud

Det spesielle med studentidrettsanlegg er bredden og variasjon i tilbudet. Det er ingen andre anlegg i Tromsø som tilbyr klatring, 2 flerbrukshaller, 4 gruppetreningssaler, styrke- og kondisjonsfasiliteter av slik kvalitet og variasjon. Dette er en veldig viktig arena hvor studenter og øvrige medlemmer får et rimelig og godt treningstilbud.


Emner

Kategorier

Regions


Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetsstudiene på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett og studenthus. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Kontakter

Bjørn Brækkan

Bjørn Brækkan

Leder for Kraft sportssenter 95294329

Relatert innhold

For studenten

Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet, Fagskolen og UNIS Universitetssenteret på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett, studenthus og studentliv. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Norges arktiske studentsamskipnad
Teorifagbygget Hus 2
9037 Tromsø, Harstad, Narvik, Alta, Hammerfest, Longyearbyen
Norge