Følg Norges arktiske studentsamskipnad

Lysfest i Labyrinten

Pressemelding   •   nov 20, 2018 14:42 CET

Årest koseligste tradisjon er det studentbarnehagene som står for

Onsdag 21. november starter mørketiden og dette markerer Samskipnadens studentbarnehager med lysfest på campus Tromsø, Labyrinten fra kl. 10.00 - 10.30

Tradisjon tro, så har alle barna laget egne lykter som de setter rundt fontenen i Labyrinten. Disse står å brenner dagen ut for å lage god stemning på campus - det blir nesten ikke koseligere enn dette.

Når lysene er tent og satt ut, vil barna synge "Vi tenner våre lykter" og "Å mørketid".

Lysene brenner hele dagen og kvelden. Rekker du ikke å være der sammen med oss, rekker du kanskje en tur forbi senere på dagen?

Se også event på Facebook - Mørketidsmarkering med Studentbarnehagene

Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetsstudiene på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett og studenthus. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.