Gå videre til innhold
Lei av digitale møter og skjermer? Nå tilbyr Samskipnaden fysiske rådgivingstimer ute i det fri.
Lei av digitale møter og skjermer? Nå tilbyr Samskipnaden fysiske rådgivingstimer ute i det fri.

Pressemelding -

Walk and talk - nytt rådgivingstilbud til studenter i Narvik og Harstad

Samtaler ute i det fri

For studenter som er lei digitale møter og skjermer tilbyr Samskipanden nå fysiske rådgivingstimer ute i det fri.

Walk & talk er et nytt samtaletilbud fra studentrådgivinga ved Norges arktiske studentsamskipnad. Målgruppen er studenter som er lei av skjerm og digitale møter, og som trenger noen å snakke med.

    "Jeg møter de som har booket time hos meg ute i det fri, og vi snakker sammen mens vi går tur i nærmiljøet. Det er enkelt, og gir helt nytt spillerom for samtalen - mange synes det er enklere å sette ord på følelser når man er i bevegelse" sier studentrådgiver Line Ditlefsen ved studentrådgivinga på campus Narvik.

    "Hvor vi går avtaler vi på forhånd, og temaet vi skal snakke om er det studenten som bestemmer. Med oss i studentrådgivinga kan man snakke om alt, ingen tema er for store eller for små. Tilbudet er gratis for alle studenter, og vi har både taushet- og raushetsplikt" fortsetter Ditlefsen.

Walk & Talk tilbys på lik linje med de andre samtaletilbudene våre, og vil studenter heller ha videosamtale, kan de fortsatt få det.

I tilegg til at naturen i seg selv har en terapeutisk effekt, kan det å gå side om side være en god ice breaker.  Bevegelse stimulerer til kreativitet, som igjen kan føre til at vi ser ting i et nytt lys og oppdager nye løsninger. Som en bonus frigjøres «lykkehormoner» når man beveger seg ute i det fri. Alt dette kan bidra til at uro i kroppen letter og at du sover bedre – blant annet.


Emner

Kategorier

Regions


Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet og UNIS Universitetsstudiene på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett og studenthus. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Kontakter

Sarah Yttermo Reibo

Sarah Yttermo Reibo

Pressekontakt Kommunikasjonssjef +47 91 84 81 20
Grete Sterri Kristoffersen

Grete Sterri Kristoffersen

Pressekontakt Administrerende direktør Ledelse 415 48 541
Daniel Hansen Masvik

Daniel Hansen Masvik

Pressekontakt Styreleder Norges arktiske studentsamskipnad 984 63 490

Relatert innhold

For studenten

Norges arktiske studentsamskipnad er velferdsorganisasjonen for de 16000 studentene som er tilknyttet UiT – Norges arktiske universitet, Fagskolen og UNIS Universitetssenteret på Svalbard.

Vår oppgave er å sørge for gode rammer i studietida slik at studentene opplever mestring, trivsel og trygghet. Det gjør vi gjennom tilbud om studentboliger, rådgiving, barnehager, mat og drikke, idrett, studenthus og studentliv. Vi har alltid studenten i fokus.

Samskipnaden har omkring 450 ansatte, og våre tilbud er tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

Norges arktiske studentsamskipnad
Teorifagbygget Hus 2
9037 Tromsø, Harstad, Narvik, Alta, Hammerfest, Longyearbyen
Norge