Gå videre til innhold

Emner: Mat, drikke

  • Lanserer selvbetjent kasse i studentkantina Prandium

    Prandium har siden semesterstart testet ut selvbetjent kasse i kafeen, og vi ser at dette er noe studentene er svært fornøyd med. De tre første ukene i september har en tredjedel av våre kunder betjent seg selv. Vårt ønske er at våre kunder skal få en rask, enkel og hyggelig opplevelse hver gang de handler på våre spisesteder sier Per Gunnar, campussjef i Harstad

  • Studenter velger engangsutstyr i kafeen

    Over 80 prosent av studentene velger fortsatt papptallerkener i stedet for porselensfat når de handler i salatbaren på Teorifagskafeen på UiT.

  • Samskipnaden vant nasjonal studentmatpris

    Christer Heimly Jensen på Kaffebaren C8h10n4o2 har jobbet hardt for å innføre Samskipnadens aller første plastfrie serveringssted, og onsdag kveld ble han og kollegaene belønnet med årets Studentmatpris.